Susține - Spitalul Oncologic Medex

Dacă deții o firmă sau reprezinți o organizație poți sponsoriza acest proiect

  Descarcă contract

Fii parte integrantă din proiect!


IMPLICĂ-TE CHIAR ACUM!

Alătură-te misiunii noastre și contribuie la atingerea vieţii a mii de oameni care au nevoie de sprijinul unor profesioniști dedicați și plini de compasiune. Prin educație, acces la cele mai bune servicii medicale oncologice, suport psihologic și spiritual, Spitalul Oncologic Tîrgu Mureș va fi mesajul nostru că facem „Totul pentru viață!”. Susține prin donația ta construirea Spitalului Oncologic, un spital de care România are atât de multă nevoie!

Dragi prieteni și susținători ai Spitalului Oncologic Medex Târgu Mureș,

Suntem aproape de a aduce în realitate visul nostru comun – un spital oncologic de ultimă generație, dedicat îngrijirii și tratamentului celor afectați de cancer, care va trata nu doar trupul, ci si psihicul si sufletul. Suntem aproape la final. Lucrăm intens pentru a ajunge cât mai repede și mai bine la țintă. Cu toate acestea, pentru a finaliza acest obiectiv crucial, avem încă nevoie de sprijin generos din partea Dumneavoastră.

Fiecare donație  sau sponsorizare aduce Spitalul Oncologic Medex mai aproape de a deveni o sursă vitală de speranță și asistență pentru pacienții noștri și familiile lor. Cu ajutorul Dumneavoastră, putem oferi tratamente de vârf, echipamente de ultimă generație și un mediu de îngrijire cald și susținător.

Orice sumă, fie mică sau mare, contează și face o diferență semnificativă. Fie că alegeți să deveniți un donator/sponsor unic sau să ne susțineți în mod regulat, fiecare contribuție ne aduce mai aproape de finalizarea acestui spital care va salva vieți și va oferi confortul necesar pentru cei care luptă împotriva cancerului.

Donând astăzi, vă alăturați misiunii noastre de a oferi îngrijiri de excepție și sprijin pacienților cu cancer. Fiecare donator este o parte esențială a acestei construcții, iar recunoștința noastră este IMENSĂ. De asemena, fiecare donator și sponsor este o mână de ajutor întinsă în mod direct unui viitor pacient care se va simți mai îngrijit, mai înțeles și mai plin de speranță. Datorită ajutorului de astăzi.

Modalitățile prin care se pot face donații sau sponsorizări sunt următoarele:

  1. Viramente directe către conturile afișate mai jos.
  2. Donații directe în siguranță cu cardul, pe site-ul nostru, accesând linkul următor: https://spitaluloncologic.ro/sustine/#doneaza
  3. Prin depunere de numerar la orice bancă din România sau străinătate, utilizând conturile afișate pe această pagină.
  4. Direct la casieria Fundației pentru Spitalul Oncologic Târgu Mureș.

Vă încurajăm să vă alăturați efortului nostru și să faceți o donație sau o sponsorizare chiar astăzi. Cu ajutorul Dumneavoastră vom putea să finalizăm Spitalul Oncologic Medex și să oferim un loc în care speranța și vindecarea să fie mereu prezente.

Fiecare donator/sponsor va fi înscris (cu consimțământul acestuia) în CARTEA DE ONOARE A DONATORILOR ȘI AL SPONSORILOR. Pentru că suntem onorați să vă avem ca parteneri!

Pentru întrebări sau alte Informații vă rugăm să ne scrieți la adresa de email office@spitaluloncologic.ro sau să ne sunați la telefon 0748011122.

Vă mulțumim din inimă pentru sprijinul Dumneavoastră continuu și pentru că sunteți alături de noi în această călătorie unică.

Cu recunoștință și speranță,

Echipa Spitalului Oncologic Medex Târgu Mureș

Pentru 20% din impozitul pe venit

Dacă firma ta sau cea la care ești angajat este plătitoare de impozit pe venit sau profit, știi deja că banii vor merge integral către bugetul de stat. Dar există posibilitatea de a redirecționa până la 20% din valoarea impozitului către construirea Spitalului Oncologic, fără alt cost suplimentar din partea ta. Astfel, vei putea să fii și tu unul dintre pionierii care au pus umărul încă de la început la crearea acestui obiectiv.

Dacă dorești să ni te alături, descarcă contractul nostru de sponsorizare, completează-l și trimite-l pe adresa office @ spitaluloncologic.ro. Îți mulțumim!

Donează cu cardul

  În siguranță
Suma* :
25
lei
50
lei
100
lei
250
lei
500
lei
1000
lei
Altă
sumă
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :320x100

Poți face donații și direct în contul Fundației pentru Spitalul Oncologic Tîrgu Mureș, deschis la CEC Bank, Sucursala Târgu Mureș:

LEI: RO02 CECE C001 9460 0950 7631
EURO: RO62 CECE B000 C1EUR 112 9692
USD: RO79 CECE B000 B8USD 112 9707

Dacă vrei să faci o donație de altă natură sau dorești să te implici în acest proiect oferindu-ți timpul, cunoștințele și energia, contactează-ne online sau telefonic:

  • office@spitaluloncologic.ro
  • + 40 748 011 122 (Reinhard Suciu)

CARTEA DE ONOARE

În Cartea de Onoare a Sponsorilor și Donatorilor vom trece numele persoanelor sau al firmelor care au donat sau au sponsorizat proiectul Spitalul Oncologic Medex Târgu Mureș. Vom încerca să populăm lista treptat.

IMPORTANT! Dacă ai donat/sponsorizat și nu îți vezi numele pe listă, te rog să ne scrii la adresa de email office@spitaluloncologic.ro și vom remedia situația. În același timp, dacă numele tău este pe listă și nu dorești ca acesta să apară aici, te rugăm să ne scrii la aceeași adresă de email. Îți mulțumim!

1. Graur Luminita

2. Benta Maria

3. Weber Roland

4. Juhasz Helen

5. Polgar Ioan si Ecaterina

6. Corneliu si Sandica Constantinescu

7. CABINET MEDICAL SONEA

8. ALTIGE IMPEX

9. Todoran Simona

10. Kovacs Krisztina

11. Florin Saltelechi

12. Chiorean Ioan

13. S.C. PRIMESEC TECHNOLOGY S.R.L.

14. CLINICA STOMATOLOGICA ALPHADENT

15. Adi Campian

16. Mihai Branea

17. Voidazan Lavinia

18. Gabriela Batista

19. Cocuz Iuliu

20. Elene Purghel

21. Nita Petre

22. Harsan Ciprian

23. Rosu Emanuela

24. Covaci Saveta

25. Ghinea Nicolae

26. Peti Andrei

27. Buciuman Alexandru

28. Pop Ovidiu

29. Gheorghita Maria

30. Adrian Rusti