Susține - Spitalul Oncologic Tîrgu Mureș Tîrgu Mureș

Redirecționează 3,5% pentru Spitalul Adventist

  Formular 230

Dacă deții o firmă sau reprezinți o organizație poți sponsoriza acest proiect

  Descarcă contract

SUSȚINE


IMPLICĂ-TE!

Alătură-te misiunii noastre și contribuie la atingerea vieţii a mii de oameni care au nevoie de sprijinul unor profesioniști dedicați și plini de compasiune. Prin educație, acces la cele mai bune servicii medicale oncologice, suport psihologic și spiritual, Spitalul Oncologic Tîrgu Mureș va fi mesajul nostru că facem „Totul pentru viață!”. Susține prin donația ta construirea Spitalului Oncologic, un spital de care România are atât de multă nevoie!

Cum pot completa și trimite online?

 • Descarcă formularul de mai sus
 • Completează câmpurile editable
 • Semnează folosind semnătura olografă
 • Ni-l trimiți pe adresa office @ spitaluloncologic.ro

Cum semnez?

 1. Trebuie să ai aplicația Adobe Reader descărcată și instalată
 2. Dai editare – marcat cu semnul grafic al unui pix – și alegi Fill & Sign.
 3. Odată ce-ai făcut asta, caută pictograma unui stilou. Apeși pe ea și începi să semnezi în câmpul din stânga jos, la „Semnătură Contribuabil”
 4. Dai Done și gata. Semnătura va fi salvată.

E foarte simplu să semnezi formularul! Poți fie să desenezi semnătura cu mouse-ul, fie să încarci imaginea cu ea. Ca să încarci imaginea e simplu: semnezi o foaie albă, faci poză, decupezi cât să fie doar semnătura și o încarci în câmpul menționat mai sus.

Cum il trimit?

Formularul completat (doar prima pagină) printat și scanat sau direct în format electronic, până la data de 30 martie 2021, direct către noi, la adresa office@spitaluloncologic.ro, urmând ca noi să le trimitem spre ANAF (Conform ordin ANAF nr.936/2020, publicat in M.Of. nr.325/2020.) sau încarcă-l direct aici, (se poate face un spatiu pe site pt asta??)

Cum mai poți trimite:

 • prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire;
 • îl depui direct la registratura administrației financiare de care aparții (aici ai lista administrațiilor);
 • folosești serviciul online ANAF, Spatiul Privat Virtual, disponibil aici.

Pentru 20% din impozitul pe venit

Dacă firma ta sau cea la care ești angajat este plătitoare de impozit pe venit sau profit, știi deja că banii vor merge integral către bugetul de stat. Dar există posibilitatea de a redirecționa până la 20% din valoarea impozitului către construirea Spitalului Oncologic, fără alt cost suplimentar din partea ta. Astfel, vei putea să fii și tu unul dintre pionierii care au pus umărul încă de la început la crearea acestui obiectiv.

Dacă dorești să ni te alături, descarcă contractul nostru de sponsorizare, completează-l și trimite-l pe adresa office @ spitaluloncologic.ro. Îți mulțumim!

Donează cu cardul

  În siguranță
Suma* :
25
lei
50
lei
100
lei
250
lei
500
lei
1000
lei
Altă
sumă
Nume* :
Prenume* :
Email* :
Telefon* :320x100

Poți face donații și direct în contul Fundației pentru Spitalul Oncologic Tîrgu Mureș, deschis la CEC Bank, Sucursala Târgu Mureș:

LEI: RO02 CECE C001 9460 0950 7631
EURO: RO62 CECE B000 C1EUR 112 9692
USD: RO79 CECE B000 B8USD 112 9707

Dacă vrei să faci o donație de altă natură sau dorești să te implici în acest proiect oferindu-ți timpul, cunoștințele și energia, contactează-ne online sau telefonic:

 • office@spitaluloncologic.ro
 • + 40 748 011 122 (Reinhard Suciu)