Direcționează


20% pentru Spitalul Oncologic Tîrgu Mureș

Ce părere ai despre construirea și dotarea unui spital cu cea mai modernă tehnologie, care să aibă în același timp la bază cele mai curate și mai drepte principii de funcționare? Spitalul Oncologic Tîrgu Mureș își dorește să realizeze acest lucru iar visul nostru a început să se concretizeze. Proiectul devine realitate la Târgu Mureș și are nevoie de ajutorul tău!

Până pe 31 decembrie societățile comerciale au posibilitatea de a direcționa către cauzele pe care le susțin până la 20% din impozitul pe profit datorat statului. Această sponsorizare nu afectează profitul net al companiei. Prin contractul de sponsorizare compania ta va susține proiectul construirii Spitalului Oncologic, care va răspunde nevoii de servicii medicale de cea mai bună calitate și pline de compasiune a pacienților bolnavi de cancer.

DESCARCĂ contractul de sponsorizare, completează-l și trimite-l pe office@spitaluloncologic.ro, sau trimite-ne la aceeași adresă datele companiei și valoarea sponsorizării iar noi vom completa contractul și îl vom trimite semnat și ștampilat prin poștă sau curier la adresa firmei.

Astfel, cu ajutorul tău, vom ajuta cât mai mulți oameni să fie vindecați atât trupește, cât și sufletește!

Datele necesare pentru încheierea contractului de sponsorizare sunt: Nume companie, Cod unic înregistrare (CUI), Nr. Reg. Com (J), Banca, Contul (IBAN), Adresă Sediu Social, Reprezentant legal, Funcția, Telefon, E-mail, Durata contractului. La acestea se adaugă suma în RON a sponsorizării

Codul Fiscal și Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu completările și modificările ulterioare permit companiilor comerciale plătitoare de impozit pe profit să direcționeze până la 20% din suma datorată anual bugetului de stat către organizații neguvernamentale. Suma oferită cu titlu de sponsorizare care se deduce din impozitul pe profit nu poate depăși 0,5% din cifra de afaceri.