DESCARCĂ ȘI COMPLETEAZĂ-L FORMULARUL 230

  Descarcă

Direcționează


2% devine 3,5% pentru Spitalul Oncologic Tîrgu Mureș

De anul acesta poți susține construirea Spitalului Oncologic prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit. Alături de tine, proiectul unui spitalul modern, cu cele mai noi tehnologii și abordări în tratarea cancerului și care, în același timp, va avea la bază compasiunea și valorile creștine, devine realitate la Târgu Mureș!

COMPLETEAZĂ ONLINE ȘI DESCARCĂ FORMULARUL 230

  Completează

Orice persoană fizică poate redirecționa* 3,5% din impozitul pe venit către Fundația pentru Spitalul Oncologic Tîrgu Mureș prin completarea formularului 230, dacă în 2019 a avut venituri din salarii și asimilate salariilor, pensii, activități independente / activități agricole impuse pe bază de normă de venit, activități independente realizate în baza contractelor de activitate sportivă pentru care impozitul se reține la sursă, drepturi de proprietate intelectuală, altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real, cedarea folosinței bunurilor pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit.

Depune formularul 230 direct sau trimite-l prin poștă cu scrisoare recomandată la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a localității de domiciliu (vezi lista adreselor ANAF la care poți depune formularul). Data limită a depunerii este 25 MAI 2020.

Pentru depunerea directă va trebui să te prezinți cu formularul în dublu exemplar, iar pentru trimiterea prin poștă este nevoie doar de un exemplar.

Declarațiile se pot depune și online, prin intermediul serviciului „Spațiul privat virtual” al ANAF, urmând pașii indicați aici: https://pfinternet.anaf.ro .

Dacă realizezi venituri din alte activități independente poți redirecționa cei 3,5% la depunerea Declarației Unice, completând cu aceste date secțiunea dedicată redirecționării procentului din impozitul pe venit:

Fundația pentru Spitalul Oncologic Târgu Mureș
CIF: 42898021
Conturi:

RON: RO02 CECE C001 9460 0950 7631

EURO: RO62 CECE B000 C1EUR 112 9692

USD: RO79 CECE B000 B8USD 112 9707

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, scrie-ne în formularul de contact.

*Procedura nu implică niciun cost, redirecționarea făcându-se din impozitul deja încasat de stat.

REDIRECȚIONEAZĂ PRIN DECLARAȚIA UNICĂ

  DEPUNE

Cum se completează formularul?

Pasul 1: Descarcă formularul 230

Pasul 2: Completează datele personale la secțiunea I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI

Pasul 3: Semnează formularul în câmpul rezervat semnăturii contribualibului (partea stângă jos)

Pasul 4: Depune formularul sau trimite-l prin poștă (scrisoare recomandată) la filiala ANAF de care aparții.